Her finner du nyttig informasjon fra Ørnes Båtforening og KNBF

 

Covid-19 - bruk av klubbhuset
Styret i Ørnes båtforening åpner opp for bruk av dusjene, vaskemaskin og tørketrommelen i klubbhuset. De som bruker dusjene må være oppmerksom på at dråpesmitte holder seg lengre i dusjrom. Dusjhåndtak og dørhåndtak skal tørkes av med desinfeksjonsmiddel etter bruk. Dette står i skapet ved vaskemaskinen. Vi ber alle som bruker anlegget vårt om å ta hensyn til situasjonen rundt covid-19.

Norske Sjø

KNBF Tryg-forsikring

Forsikring Brosjyre KNBF og Tryg Forsikring

Forsikring

 

 

 

 

Gratis leie av sykler

Vår gode samarbeidspartner Trivselspatruljen, har kjøpt inn nye sykler som står utenfor båthuset vårt. Besøker du Ørnes småbåthavn er du velkommen til å leie syklene og se deg rundt om på Ørnes.

Nøkler og hjelm får du ved å henvende deg til Mix kiosk. Depositum 50 kroner.

 

Medlemstilbud KNBF bryggefendersystemet ParmaFender

KNBF medlemsrabatt gir enkeltmedlemmer gode priser ved bestilling av det ekstremt slitesterke patenterte bryggefendersystemet ParmaFender, som ikke sverter farge over på gelcoat.

KNBF rabatter ved bestilling av ParmaFender er:

- 25% på enkeltordre/småordre

- 35% for hele tromler/forpakninger                                                                                                         

- 45% for flere hele tromler/forpakninger

For å gjøre ting mest mulig smidig og lettvint ved montering kan leverandør tilpasse med ferdigkappede lengder, forbore, montere ventiler og festestrips. Alt kjøper da har igjen å gjøre er å feste fenderen til bommen med hjelpestripsene, for deretter å montere festestrips.  Se monteringsvideoer: http://www.parmafender.no/parmafender/montering/

Les mer om produktene: www.parmafender.no